avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa predau, ca persoana fizica si in regim de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa predau, ca persoana fizica si in regim de colaborare, ore de dans.

Buna ziua. Vreau sa predau, ca persoana fizica si in regim de colaborare, ore de dans pentru copii de scoala primara. In acest sens, pot face un curs pentru instructori de dans, dar mi se cer documente privind experienta in domeniu. Ce pot face, in conditiile in care nu am experienta sau calificare in domeniu ? Multumesc.
Iuliana Radu, Bucuresti
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adelaida Martin Roth , utilizator 06:29, 11 Mai 2024
Pentru lucrul cu copiii va trebuiesc studii corespunzatoare, cum a fi cele pentru profesor invatamant primar. Experienta o puteti acumula lucrand la diferite ONG-uri. O sa dureze 1-2 ani
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2024
adriandimitriu, utilizator
Multumesc mult !

adriandimitriu a scris:

Pentru lucrul cu copiii va trebuiesc studii corespunzatoare, cum a fi cele pentru profesor invatamant primar. Experienta o puteti acumula lucrand la diferite ONG-uri. O sa dureze 1-2 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare scoala de dans danieltom danieltom Buna, Doresc sa deschid o scoala de dans si sa predau eu acolo. Practic dansul de multi ani dar nu am vreo diploma sau atestat. Imi trebuie asa ceva pentru a ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea de stiinte juridice si administrative ... sacuiuelena sacuiuelena Am terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative de 3 ani si as vrea sa stiu daca pot preda vreo materie la gimnaziu si daca e obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)