avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am efectuat o comanda de 2 verighete la un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am efectuat o comanda de 2 verighete la un magazin ...

Buna ziua,
Am efectuat o comanda a 2 verighete la un magazin de profil, in contract este specificat termen de executie 30-45 zile, acesta a fost depasit si am cerut explicatii. Raspunsul lor a fost ca verighetele vor ajunge pe data de 24 ceea ce inseamna 60+ zile de la semnarea contractului. Evenimentul este in data de 25 si nu ne permitem sa riscam , astfel am cerut restituirea garantiei dar acesta mi-a fost refuzata. Din moment ce termenul din contract nu a fost respectat ce variante avem pt. solutionarea problemei?
Cel mai recent răspuns: C.Konrad , utilizator 17:44, 10 Mai 2024
Ce prevede contractul în caz de întârziere?
Nu este specificat, doar termenul si ca "acesta poate suferi modificari in caz de forta majora, stare de urgenta, etc."

adriandimitriu a scris:

Ce prevede contractul în caz de întârziere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda bijuterii neconforme cu reclama RIonescu81 RIonescu81 Buna ziua ! Imi permit sa va deranjez cu o istorie si o intrebare. Am facut o comanda de verighete la un producator de bijuterii in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online in termen de 10 zile fuzzydoe fuzzydoe Buna ziua, Am comandat un produs online de la un magazin de electronice, cu ocazia faimoasei \\"Black Friday\\". Produsul a ajuns in posesia mea cu o ... (vezi toată discuția)