avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina cartier rezidential
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina cartier rezidential

Se pot ridica masinile parcate prost care incurca rau circulatia intr-un cartier rezidential?
Mentionez ca acel loc de parcare (nu este al lui, bineinteles) are blocator, iar el parcheaza intre blocator si exteriorul blocului, incurcand destul de grav circulatia. Eu de exemplu ca sa ies din parcare si sa fac stanga dupa bloc, am de facut vreo 3 manevre. Toata lumea a anuntat pe grupul cartierului sa isi mute masina, dar nu o face. Mersi
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:03, 15 Mai 2024
daca e un spatiu privat, se pot ridica doar in baza regulamentului de ordine interioara al cartierului. trebuie sa luati legatura cu administratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata ilegal din parcare pentru a face loc unui taximetrist parcat pe o alee de acces locatari dreamlife dreamlife baiatul meu este la facultate in craiova. In cartierul unde locuieste exista un loc de parcare inconjurat de borduri si o alee de acces pentru locatari, de la ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Loc parcare privat ocupat cu orice ocazie de clientii unui business, blocatoare deteriorate Heldron Heldron Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier nou de blocuri de locuinte. Odata cu achizitia apartamentului, am achizitionat si un loc de parcare (extras CF, toate ... (vezi toată discuția)