avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce sanctiuni mi s-ar aplica pentru accident pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce sanctiuni mi s-ar aplica pentru accident pe trecerea de pietoni? ...

Ce sanctiuni mi s-ar aplica pentru accident pe trecerea de pietoni?
Bună ziua! In data de 23 decembrie 2023 am lovit un tânăr pe trecerea de pietoni,mi-a fost suspendat permisul pe 180 de zile. Tânărul este bine,nu avut nevoie de spitalizare. Până acum nu știu dacă victima a depus plângere penală,știu doar că depus un dosar de daune de la firma de asigurări auto . Ce sancțiuni primesc eu in acest caz? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:28, 16 Mai 2024
Victima poate sau nu, sa depuna plangere penala. Politia trimite PV de cercetare la parchet si se intocmeste dosar penal. In functie de documentele existente la dosar, procurorul poate decide urmarirea penala.
Păi ați spus singura ce sancțiune ați primit, 180 de zile suspendare.
Doriți mai mult ?
Se poate, dacă nu luați examenul 13/15 până la sfârșitul perioadei de suspendare.
Se va face 210 zile.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima suspendare permis Valentin_v Valentin_v Am produs un accident cu victima prin neacordare prioritate pe trecerea de pietoni, victima 40 zile de ingrijire medicala. Data accident decembrie 2021 pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cu drept de circulatie !!! alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat ... (vezi toată discuția)
Accident masina consecinte Fratzika Fratzika Buna ziua. Am si eu o intrebare cineva cunoscut a lovit pe trecerea de pietoni o persoana, victima a primit peste 90 de zile de spitalizare si a depus plangere ... (vezi toată discuția)