avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_2002us

Activitate ioana_2002us

Cabinetul meu reprezinta jumatate dintr-o cladire, l-am renovat si reparat, dar cealalta jumatate aprtine primariei si acoperisul lor permite infiltrarea apei de ploaie pana la peretele comun al celor doua locatii si ca urmare si la mine in cabinet (Cab.Med). .Cum sa procedez? Care este legea ce obliga Primaria, Consiliul local sa-si repare cladirile?
Cu multumiri!!
Răspuns la discuția D392-CMI MEDIC DE FAMILIE
CMI-ul este furnizor de servicii medicale. In unele judete nu se cere aceasta declaratie pentru medici, in altele se cere.De ce oare?
Răspuns la discuția D392-CMI MEDIC DE FAMILIE
Un CMI nu desfasoara activitati comerciale, nu sunt prestatori de servicii, deci nu trebuie sa completeze acea declaratie.De ce totusi unele adm. fiscale le cer?
Locuiesc la parterul unui bloc cu 4 etaje si sunt probleme cu subsolul blocului in sensul ca instalatia sanitara este veche si tevile sunt sparte iar subsolul este plin cu apa si este un miros foarte urat .Am anuntat administratorul de bloc , dar a spus ca trebuie sa ne ocupam personal de curatenia subsolului si schimbatul tevilor.Am vorbit cu vecinii, dar sunt foarte dezinteresati desi sunt si ei afectati in mod direct.Cum trebuie procedat? Va multumesc!