avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Răspuns la discuția Vreau sa deschid un site
Da. E opinia dumneavoastră.

Potrivit art. 102 lit. q din legea nr. 196/2018 „ desfășurarea de către persoane fizice sau juridice a activității de administrare a condominiilor fără îndeplinirea condițiilor prevăzute la art. 64” ( adică fără atestat ) se sancționează cu amenda contravențională prevăzută alin. 2 lit. d, respectiv de la 5.000 lei la 10.000 lei


gabriela constantinescu a scris:

Au fost făcute sesizări la acele compartimente pentru "evenimente" destul de semnificative și răspunsurile au fost niște articole de lege cu îndrumarea că proprietarul are dreptul să se adreseze justiției. Nu au fost aplicate nici un fel de sancțiuni, nici măcar avertismente.


Puteți sa-i trimiteți mesaj pe wapp, pe mail, messenger si pe telefon. Deasemeni va prezentați la ziua și ora stabilita, la notarul unde ați primit avansul. Dacă cumpărătorul nu se prezintă, solicitați notarului o adeverință/proces verbal, prin care sa arate situația și asta este dovada.
Era bine dacă ați fi anunțat femeia ca nu sunteti in stare de nimic pana sa faceti copilul, ar fi decis în cunoștința de cauza. Acuma ca l-ati făcut, va trebui sa fiti în stare, ambii sunteti parinti fie ca va convine, fie ca nu. Daca nu sunteti invalid, mergeti la munca și ajutați copilul ala cu ce puteti.
deci sa inteleg ca nici in iunie, dupa ce nu mai iau pensie nu imi pot depune actele pentru somaj , daca nu imi gasesc servici pana atunci? multumesc