avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate Adikitzu

Activitate Adikitzu

Am un dosar de despagubire ptr o casa de 397 mp, casa a fost pe lacul Mihailesti, a fost demolata pe vremea lu ceasca. Intrebarea mea este cum as putea "grabi" dosarul de despagubire? am inteles ca se poate face o cerere de urgenta si depusa la ANRP, aveti idee cum se poate face


Va multumesc
Răspuns la discuția Firma noua sau pe aceeasi Firma?
va multumesc ptr raspuns, deci in concluzie e mai bine sa pastrez firma veche
Buna seara,

Am o firma de mai bine de 3 ani, si nu stiu ce sa fac, vreau pe firma care o am in prezent sa-i schimb numele, codul caen si sa scot cei 2 asociati. Ce ma sfatuiti sa fac alta firma de la 0, sau sa o modific pe asta? Costa mai mult daca o modific?

Si inca o intrebare am auzit ca toate firmele care nu au activitate se vor radia din oficiu? este adevarat?

Va multumesc.
salutare, pot intra in somaj daca am pe cartea de munca doar 4 luni? sefu m-a dat afara fara niciun motiv... se poate intra in somaj?


Va multumesc
Buna ziua, am primit acum cateva zile pe PFA o instintare de plata din anul 2005 2007 si 2009 de platit pentru asigurarea sociala de sanatate suma de 2000 ron, contabilul meu nu mi-a zis nimic de aceste sume ca trebuiesc platite, aveti idee cum pot sa ''scap'' de aceasta suma..


Va multumesc
Răspuns la discuția Constructia unui Gard
Va multumesc mult
Buna ziua, am o propietate langa bucuresti si vreau sa imi refac gardul din fata cu portile principale, intrebarea mea este, imi trebuie sa mai iau autorizatie de constructie de la primarie, daca construiesc gardul in acelasi loc unde era cel vechi? practil il demolez pe cel vechi si ridic unul nou.


Va multumesc