avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Activitate andruscaa43

Activitate andruscaa43

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Spuneti-mi va rog daca se poate intocmi o singura lista cu toti elevii prezenti sau trebuie sa fac aceste acte pentru fiecare copil in parte.
Buna zua,
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare in vederea trecerii de frontiere din Romania in Serbia.Sunt administratorul unei firmei prin care s-a fondat scoala de sah, domeniul de activitate al acesteia fiind sahul.Motivul plecarii in Serbia este o competitie de sah iar concurentii sunt copii minori (varste cuprinse intre 6-13 ani).Care este procedura ce trebuie urmata pentru a nu intampina probleme la trecerea celor 2 frontiere (Romania si Serbia) ?Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția 10.000 Euro pentru tineri
[ link extern ]

Sper sa te ajute!
Hello tuturor,
Conform OUG ptr stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri (debutanti) ,Art. 3. (1) e) prevede ca (microintreprinderea) are în obiectul de activitate cel mult 5 (cinci) grupe de activităţi prevăzute de clasificarea activităţilor din economia naţională în vigoare (CAEN Rev. 2) şi nu poate include în obiectul de activitate următoarele activităţi: intermedieri financiare şi asigurări; tranzacţii imobiliare, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, producţie sau comercializare de armament, muniţii, explozibili,tutun, alcool,substanţe aflate sub control naţional, plante, substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope, precum şi activităţile excluse de normele europene cu privire la ajutorul de stat.
Aveti idee care sunt aceste activitati excluse de normele eu in ceea ce priveste ajutorul de stat?
:O
Răspuns la discuția amplasarea localului farmaciilor
Va multumesc mult!M-ati lamurit si sper sa rezolv aceasta problema.Va doresc un week-end placut!
Buna tuturor!
Este permis ca mai multe farmacii sa fie amplasate in acelasi complex comercial?Faceti si o trimitere la lege va rog.Multumesc!