avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Activitate libra_y2005

Activitate libra_y2005

Am facut un consult medical si decontul este refuzat de asigurator pe motivul diferentei de data a documentelor: bonul fiscal al consultului e emis pe data de 30 mai iar scrisoarea medicala este emisa pe data de 31 mai. Exista temei legal si daca da, va rog precizati.
Multumesc
Buna
Am 36 de ani de activitate si 59 de ani si 9 luni. Doresc sa stiu daca a fost votata noua lege a pensiilor sau se poate iesi inca la pensie, fara penalizare?
Multumesc
Tatal meu a decedat acum ceva timp. În urma cu 2 ani am facut dezbaterea masei succesorale partială, doar pentru autoturism. Acum doresc sa fac si restul. Între timp, mama a decedat si ea. Am fost la un notar si am dorit sa fac dezbaterea restului de moștenire. Spre surpriza mea, am fost refuzată. Mi s-a recomandat sa revin la fostul notar. De ce? Pasamite are dosarul meu. Dar actele respective le detin si eu.. de ce nu pot sa merg la alt notar? Nu consider corectă argumentarea primită, suna a - eu nu ma bag peste altii, aduce a mică înțelegere tacită , colegială, între notari. Nu am gasit nicăieri în lege această stipulare, așa încât va rog sa ma lămuriti Dvs. cum este corect.
Multumesc
Multumesc
Multumesc dar nu mi-ati raspuns la la iintrebare. Eu nu m-am referit la obligativitatea schimbarii anvelopelor ci la modul de alegere a lor, indiferent daca sunt de vara sau de iarna, pentru a nu avea probleme la un control de rutina, in trafic, al Politiei Romane.
Vreau sa cumpar anvelope de iarna. As vrea sa stiu daca este necesar a respectta in afara de dimensiunile anvelopelor inscrise in cartea de identitate a masinii si indicele de greutate si indicele de viteza.
Va rog specificati legea si articolul care reglementeaza aceastea.
Eu nu am gasit. Conteaza foarte mult la pretul anvelopei. Multumesc
Este posibila suspendarea bursei acordate medicilor rezidenti si a bonurilor de masa, ca urmare a votarii legii salarizarii unitare, aplicabile cu data de 1 ian.2018?
Daca da, va rog explicati temeiul(nr. articol)
Multumesc
Cum se procedeaza cand salariul a fost scazut fara motiv și fara act adițional la CIM?
Răspuns la discuția A fi la dispozitia angajatorului
Nu.
Vreau sa stiu cadrul legal al sintagmei- a fi la dispozitia angajatorului. Ce presupune, asa cum am exemplificat, initial.
Multumesc pentru raspuns