avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Activitate bmgabriela

Activitate bmgabriela

Răspuns la discuția acte necesare pt angajata in ccc
multumesc!
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce acte ar trebui sa mai elibereze o firma daca o angajata va intra in concediu de crestere si ingrijirea coipilului, pe 2 ani,inafara de decizia de suspendare a CIM?
Va multumesc!
Răspuns la discuția masuri obligatorii ITM
Cred ca depinde de problema descoperita, este posibil sa dea si avertisment, daca nu e ceva foarte grav,cu mentiunea ca in termen de x zile sa rezolvati acel lucru. Asa am auzit.
1. Puteti sa plecati cu demisie in a sasea zi daca doriti, faceti cerere, acte, dar de preferat cu 55 b, pentru a scapa de termenul de preaviz de la demisie.
2. Daca va razganditi din prima zi mi se pare putin ciudat, insa mai sunt cazuri, asadar se va renunta la contract in perioada de proba, adik in cele 5. Nu e greu sau nu este o problema, doar ca pare neserios, din punctul meu de vedere. E legal insa, sa anuntati angajatorul.
Răspuns la discuția noul cod cor pt director general?
multumesc!
Nu stiu daca am codul corect pentru director general, patron de firma 121004. Va rog daca stiti sa imi spuneti acest cod este cel nou? Daca nu , acesta va apare actualizat in programul nou de preluare a registrului, asa e?
Nu are legatura faptul ca mai aveti o cota parte dintr-o locuinta, sunt in aceeasi situatie, iar faptul ca venitul pe membru de familie este de doar 266 va da dreptul la a beneficia de ajutor de incalzire. Eu asa stiu, insa faceti cererea si ce acte mai tb pentru asta.
Răspuns la discuția AJUTOR!!! REVISAL
Functia este functie, depinde cum este situatia reala, adica exista o cerere de incetare, prin care art, daca e acordul partilor, daca este vorba de demisie cu preaviz, asta este important din punctul meu de vedere. Dvs incetati un CIM dupa vorbe? Nu inteleg situatia exact.
Buna ziua, mi se pare incorect punctul de vedere al sefei, dar si abordarea dvs. Se poate pleca si pe alta cale decat disciplinar, daca megeti cateva zile la lucru si faceti cerere de incetare prin acordul partilor, astfel si dvs aveti alte sanse la o noua angajare! Incercati sa vorbiti cu sefa si sa gasiti aceasta cale normala, daca se poate evident! Succes!
Răspuns la discuția urgent! revisal, incetare CIM
Merci, raman deocamdata la varianta veche, pentru ca varianta noua are probleme deocamdata. Incetez CIM in modul obisnuit-revisal vechi.