avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate vaiana

Activitate vaiana

daca un propietar,stiind ca aragazul pe cale-l ofera unui chirias nou este defect si emana gaze iar chiriasul decedeaza prin asfixie in urma emanatiilor, in ce articol se incadreaza,care ar fi pedeapsa si termenul de prescriptie.evenimentul s-a intamplat in luna februarie ac.multumesc celor ce imi vor rspunde
Discuție onorariu
m-ar interesa sa stiu onorariul pe care-l percepe un avocat pentru un divort cu minori.multumiri.
Doresc sa stiu daca la calcularea pensiei se mai are in vedere întreruperea de c
ontract munca pentru creșterea minorului(minorilor) ca fiind vechime on campul muncii si daca se mai adaugă ceva la vechime in situația in care am crescut singura 3 copii .mulțumesc!
Dacă primăria va începe demolarea construcțiilor ilegale,ce de va întâmpla cu chiriașii care au cartea de identitate pe adresa respectivă și nu dețin nici un alt spatiu de locuit? mulțumesc!
in urma cu 1an si jumatate fiul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie el fiind soferul care a produs accidentul. cat timp dosarul a fost la politie si in procuratura fiul meu a beneficiat de dovada in locul carnetului de conducere.in luna iunie a avut prima infatisare si urmatorul termen este spre sfarsitul lui septembrie. pana acum procuratura ii elibera dreptul de prelungire a dovezii.dorind sa-si prelungeasca dovada s-a prezentat la procuratura dar aici i s-a spus ca nu i se mai elibereaza deoarece dosarul este in tribunal si ca acolo ar trebui sa se adreseze. la tribunal nimeni nu stie nimic. unde trebuie sa se adreseze ca sa poate obtine in continuare dovada de conducere?
Răspuns la discuția exista vreo posibilitate?
ideea este ca ea il mai iubeste si, pe de alta parte copilul are nevoie de tata.cert este faptul ca minora[ este vorba de o fetita] sufera cand vede ce se intampla in familia ei. este destul de mare si intelege multe. va multumesc mult pentru toate informatiile date.
Răspuns la discuția exista vreo posibilitate?
perfect! dar exista posibilitatea ca instanta sa-i respinga reclamantului cererea ca fiind nefondata? s in caz ca Da...mai poate sotul sa redeschida un alt proces de divort?
problema este urmatoarea:intr-o casnicie de aproape 14 ani,cu un copil minor[7 ani] sotul si-a gasit "iubirea vietii" pe un site de matrimoniale.vrea sa inainteze divortul ca sa se poate casatori cu juna cucerire.mergand pe premiza ca va inainta divortul si sotia se opune[cu atat mai mult cu cat poate demonstra ca a fost sotie si mama ireprosabila] exista posibilitatea ca cererea sotului sa fie respinsa?
Răspuns la discuția contract de colaborare
va multumesc din suflet pentru informatiile pe care mi le-ati dat.ideea este ca sunt foarte debusolata in sensul ca nu stiu unde sa fac reclamatie.am intrat pe tot felul de forumuri si am inteles ca reclamatiile facute la ITM nu au avut ecou. ideea ca sunt multe persoane in aceasta situatie,ba mai mult daca salariatii doresc sa plece, patronul ori nu le da banii pe care au muncit ori ii obliga sa stea intr-un fel de preaviz de 15 zile dar nedandu-le toti banii ,asta in situatia in care nu exista niciun act semnat intre parti.incercand sa-i explic ca totusi tara noastra are un cod al muncii mi-a replicat ca dansul are propriu cod....
ce implica contractul de colaborare vis-a-vis de angajator? plateste impozit la stat?ce implica pentru patron faptul ca majoritatea angajatilor nu au nici contract de colaborare si nici carte de munca?