avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Activitate constantin83

Activitate constantin83

Răspuns la discuția Radiere auto de la fisc
ynocentta a scris:

Si mai aveti de depasit un obstacol,radierea se dispune,numai dupa achitarea debitelor in urmarire


probabil ca retroactiv nu voi reusi s-o radiez, insa ar trebui sa ma lase sa o radiez fara sa achit integral impozitul fiindca e vb de o suma destul de mare si nu as putea sa o achit decat esalonat, altfel inseamna sa raman pe veci cu ea la impozit si sumele sa tot creasca si nu rezolv nimic asa.. :(

Răspuns la discuția Radiere auto de la fisc
va multumesc pt raspuns. deci as putea sa solicit radierea fiscala incepand cu anul in care masina a devenit nefunctionala? si doar in baza dosarului de dauna totala, pe langa care va trebui sa dau si o declaratie?
Buna ziua,

am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu niste lamuriri.
am avut o masina (an fabricatie '85) care a fost dezmembrata in urma unui accident (dauna totala). nu am nicio dovada ca masina s-a dezmembrat.
tin sa precizez ca am obtinut dosarul de dauna de la firma de asigurari, am talonul masinii si nr de inmatriculare. Masina figureaza de cativa ani cu impozitul neplatit, insa as vrea sa o radiez fiscal de la momentul in care masina nu a mai existat, urmand ca apoi sa achit esalonat datoria pe care o am la impozit cat timp masina a fost in stare de functionare. am vreo sansa sa o radiez si daca da ce acte imi sunt necesare la spit.

va multumesc anticipat.