avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Activitate ilie0001

Activitate ilie0001

Răspuns la discuția Datele personale
Multumesc pentru raspuns, probabil ca aceasta este situatia
Răspuns la discuția Datele personale
Problema este ca aceste formulare se depun la orce chiosc STB de unde se dau carduri de calatorie. Cum se poate controla ca datele noastre nu se folosesc la altceva?
Pentru pensionari se cere pentru eliberarea unui card de calatorie:
"Vă rugăm sa completați acest formular și să îl depuneți la oricare dintre unitățile de vânzare din rețeaua STB S.A., însoțit de copia talonului de pensie și a actului de identitate.."
Intrebare: Este normal si legal sa dai o copie a BI sau CI unui functionar? Nu ar trebui numai sa-l arati fara a intra cei de la STB in posesia seriei si nr. de BI sau CI si a CNP-ului? Oare prin aceasta nu se pot folosi datele la altceva?
Multumesc
Doresc sa stiu daca este corect sa se ceara plata in avans a abonamentului de cablu pentru luna noembrie in luna octombrie.
Multumesc
Ma intereseaza daca judecatorii care au dat intr-o instanta o hotarare, au repercusiuni daca o instanta superioara dau o hotarare exact invers ca cea data de ei.
Multumesc
Intrebare:
Este legal s benefic sa ceri ca la semnarea unei petitii sa se ceara CNP-ul si Nr. si dseria CI, ca in exemplu de mai jos?:
[ link extern ]
Multumesc
Răspuns la discuția Stergerea cazierului judiciar
Multumesc pentru raspuns,
Deja suntem la faza in care ne-am adresat deja justitiei si se cere niste caracterizari, recomandari, De aceia ma intereseaza daca exista o formulare anume pentru ele sau un formular tipizat pentru ca aceste caracterizari sa fie mai....eficace.
Multumesc
Răspuns la discuția Stergerea cazierului judiciar
Se cere recomandari de al persoane.
Ma intereseaza cum se poate formula o caracterizare sa fie cat mai completa ca sa ajute in cazul din speta.
Multumesc
La o condamnare de 1 an si 6 luni cu suspendare data in anul 2004, am deschis o actiune in justitie pentru anularea cazierului. Se cer diferite recomandari de buna purtare.
Exista anumite modele de formulare a unei recomandari care sa fie mai....eficienta?
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie:
Am baiatul in SUA, are si cetatenie romana si americana. Acum are un copil nasut in America (mama cetatea american) si ar dori ca , copilul sa aiba si cetatenie romana.
Intrebarile mele sunt:
1.Ce acte, ce demersuri trebuesc facute pentru a obtine si cetatenia romana.
2.Daca aceste demersuri se pot face prin ambasada romana din SUA sau trebue sa vina in Romania pentru perfectarea actelor.
Multumesc anticipat pentru bunavointa.
Ilie Chirculescu
Bucuresti