avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate iancu_gigi

Activitate iancu_gigi

Mulțumesc pentru răspuns! Eu doream să știu dacă după două luni de contract, având în vedere că m-am angajat renunțând la indemnizație, am dreptul să primesc indemnizație pentru restul lunilor la care am renunțat semnînd un nou contract, în momentul în care după 2 luni de probă rămân fără loc de muncă, practică des întâlnită la angajatorii din Italia!

multumesc mult!
mă angajez in Italia
Bună! Sunt șomer in Italia ,și primesc o indemnizație lunară de șomaj. Mai am încă 5 luni acest statut. Aș dori să știu dacă voi fi angajat pe o perioadă de trei luni, în acest moment , si apoi voi rămâne fără loc de muncă, m-i se va plăti șomaj, cel puțin perioada la care am renuntat la somaj pentru contractul de 3 luni? Vă rog un răspuns urgent, deoarece trebuie să semnez un nou contract pe o perioada de 3 luni , in data de 7 martie 2011. Vă mulțumesc mult!
am scos masina de la servis si a treia zi la o simpla reducere de viteza de la 70 km la ora , in conditiile in care carosabilul era usor umed, nu mia functionat ABS/ul si am derapat lovind un zid si avariindu/mi masina.
Cei de la servis au lucrat la cutia de viteze si in aceasta situatie este necesar si demontarea si montarea acestui sistem care nu a mai functionat.
Sunt convins ca responsabilitatea le apartine in totalitate deoarece masina a raspuns la comenzi foarte bine in alte situatii muilt mai complexe, dar nu stiu cum sa/i fac sa recunoasca si sa plateasca daunele. In masina eram cu trei copii.
La telefon au spus ca va veni cineva sa vada ce putem face , dar ca va trebui sa platesc eu 1500 de euro. Dar nu eu am reparat masina ci ei. cum sa procedez? Vă rog ajutati/ma cu un raspuns. Multumesc mult!