avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate mioke

Activitate mioke

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil 2011
Multumesc!

O sa revin cu modul in care m-am descurcat cu aceste demersuri!

Am fost dejea la primarie unde am primit o singura informatie: "Daca nu a avut venituri pana la nasterea copilului nu primeste indemnizatie". Cei din primarie m-au lasat sa inteleg ca concediul prenatal nu este venit ... deci femeia trebuie sa munceasca pana naste :)


Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil 2011
Buna ziua,

Sotia mea a avut un contract de munca pe perioada determinata, pana la 01 August 2011 (contractul a avut o perioada anterioara mai mare de 12 luni), pe 25 Iulie 2011 a intrat in concediu prenatal si a nascut pe data de 07 Octombrie 2011. Plata concediului prenatal a fost facuta de CASMB.

Este considerat venit plata concediului prenatal efectuata de CAS? Care sunt actele necesare pentru obtinerea indemnizatiei de crestere copil, in acest caz?

Din discutiile pe care le-am urmarit pe acest forum am vazut ca trebuie sa facem dovada ca in perioada 07 Octombrie 2010 - 07 Octombrie 2011 a realizat venituri spuse impozitului pe venit. Deci ... o sa dovedim cu o adeverinta de la angajator veniturile realizate in perioada 07 Octombrie 2010 pana la 01 August 2011 iar pentru perioada 01 August 2011 - 07 Octombrie 2011 ce fel de acte/dovezi/adeverinte vor trebui obtinute si de unde? Poate obtine sotia mea indemnizatie de crestere copil in acest caz?

Multumesc


Răspuns la discuția Act de dezmembrare
Am si eu cam aceeasi problema numai ca dezmembrarea s-a facut in baza unei incheieri judecatoresti. Este posibil asa ceva? Nu mai stiu pe cine sa cred ? pe notarul la care am semnat acel act de vanzare cumparare sau pe cei de la banca care spun ca este imposibil si ca trebuie o incheiere notariala ?

Dezmembrarea s-a facut in 2004 in decembrie iar actul de vanzare cumparare in 2005.