avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Activitate n_vasi

Activitate n_vasi

Semnatura falsa in locul administratorului de catre un angajat , pe diverse documente ( adeverinte, declaratii, decizii), poate fi pedepsita cu desfacerea CIM? Sau retrogradare din functie? Multumesc
in cadrul unei proceduri de concediere colectiva, concedierea unui sef de sectie poate fi contestata in instanta de catre cel vizat de concediere? daca intre timp , inainte de intrarea in vigoare a preavizului savarseste si o abatere disciplinara, mai e necesara inceperea cercetarii disciplinare?
Răspuns la discuția Redobandire permis auto anulat
Iindiferent de perioada de condamnare, termenul de 1 an de la data suspendarii e fix? adica daca condamndarea a fost 8 luni cu suspendare, data in septembrie, pentru permis pot din nou sustine examenul doar in octombrie anul urmator?
multumesc
este cineva care a solutionat un "conflict" de dobanda cu OTP bank?
Discuție taxe notariale
buna ziua,
In cazul in care cumpar un teren+ constructie (casa aflata in stadiu de costructie neterminata) cum se stabileste valoarea taxelor notariale ? in functie de valoarea trecuta in cotnractul de vanzare cumparare sau dupa o anumita grila? Daca e dupa grila cum se face evaluarea?