avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate kardia28

Activitate kardia28

Buna ziua.Daca angajatorul a inregistrat ieri cererea mea ,mai cu noduri in gat, apoi se razgandeste si zice ca putem face telemunca,cum ramane cu legea 19, mi se mai aplica sau angajatorul poate sa zica ca trebuie sa lucrez de acasa?Adica, daca a aprobat si recunoscut ca nu putem face telemunca in acest moment,dar se razgandeste peste 2 zile?
Răspuns la discuția Model cerere revenire din CIC
Multumesc mult.Sunteti unul din consultantii mei preferati, un adevarat profesionist.
Răspuns la discuția Model cerere revenire din CIC
Rog foarte mult un consilier specializat de pe site sa imi dea un model de cerere pentru ca trebuie sa o trimit la servici.Multumesc.
Răspuns la discuția DEMISIE FARA PREAVIZ
Am inteles.Mii de multumiri
Răspuns la discuția DEMISIE FARA PREAVIZ
Va multumesc mult pt explicatii
Răspuns la discuția DEMISIE FARA PREAVIZ
Va rog sa imi explicati ceva ca nu am inteles.Vreau sa inchei contractul de munca prin demisie si fara preaviz.Ce articol sa invoc in cererea de demisie :1.cu acordul partilor - art.55 lit.b C sau 2.Demisia fara preaviz este reglementata de art.81 alin.7 C.mun.?

Multumesc mult


Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului.
Va multumesc anticipat.
Multumesc inca o data pentru tot
Si daca ma prezint la ancheta cu un avocat si cu copilu de gat ca nu am cu cine sa il las acasa si ii explic de ce nu vin (oricum si in demisie scriu motivul) ce mai poate sa faca in continuare?Tot ma da afara la litera i sau ce va urma?Multumesc mult.
Va rog sa ma credeti ca nu am cu cine sa las fetita si "draga" mea sefa vrea sa stau in preaviz fix 20 zile ,nici mai mult nici mai putin sau ma da afara pe motive de indisciplina.
Nu am cu cine sa las copilul, bunicii nu sunt din aceeasi localitate si nu au cum sa stea cu el si cu altcineva nu am cu cine sa o las.Cererea prin acordul partilor o fac, dar sefa a zis ca o respinge, vrea numai cu preaviz ca stie ca nu pot veni.A uitat ca e si ea mama...
Astept cu interes un raspuns de la consilierii specializati de pe acest site.Multumesc anticipat.