avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

am luat cu amprumut de la cineva o suma de banii adica 1900 euro.am mers la notariat si am facut un act precum ca la data de 12 decembrie ai voi achita integral toti banii,numai ca sotul meu nu a fost acasa erea plecat an cursa cu autocarul.acest individ nu a asteptat sa vina sotul meu acasa si sub presiunea de amenintari i-am dat cheia de la masina ca a zis ca am sa-i dau 3500 euro.eu i-am dat cheia ca sa se asigure omu ca ai voi da banii.numai ca el mi-a luat masina din fata blocului cand eu nu am fost acasa.i-am dat telefon sa-mi aduca masina ca ma duc la politie si nu a vrut.pana a venit sotul meu acasa nu am avut banii sa-i dau.sotul meu cand a venit acasa sa dus sa declare masina furata,acolo i sa spus ca masina a fost vanduta si nu mai este nici an localitate.politisti au crezut ca eu fara stirea sotului am facut act cu acest individ.cum a fost posibil fara mine ca titular sa ami radieze masina si sa si o vanda.an declaratia de la politie sa ancadrat la furt calificat cu autor cunoscut.ce este de facut?
ami pot recupera masina anapoi?
Cel mai recent răspuns: dana paraschiv , utilizator 21:36, 8 Aprilie 2010
Din moment ce stiti cui i-ati inmanat cheia de la masina, le-ati furnizat politistilor infromatia cu privire la autor, insa nu prea aveti cum sa dovediti..au fost martori cand i-ati inmanat cheia? presupun ca nu. de radiat nu cred ca s-a radiat masina , a fost pur si simplu vanduta . Normal ar fi sa recuperati masina sau macar valoarea ei...
Si eu sunt de aceeasi parere cu Legally. Masina nu a fost radiata de pe numele dvs , ci doar vanduta altei persoane. Daca sotul dvs a facut plangere penala pentru furt, cred ca mai degraba incadrarea corecta era inselaciune! Dvs nu puteti fi acuzata de nimic deoarece nu aveati de unde sa stiti ce va face acel individ cu masina. Nu inteleg de ce totusi nu v-ati sunat sotul atunci cand vi s-au cerut cheile de la masina!B-)
Exista solutia sa identificati masina si sa v-o recuperati direct fiindca , in prezent , sunteti proprietarii masinii!B-)
pe langa chei , i-ati dat si actele?
la financiar o mai aveti pe rol? la serviciul circulatie figureaza alt proprietar?
masina este radiata,nu mai sant eu titulara masinei,ea se afla in pitesti cu alte numere de anmatriculare.tin sa mentionez ca actele se aflau an masina si cheia originala si toate actele de cand a fost cumparata se afla la mine.nu am semnat cu acest individ nici un fel de act nici la notariat nici de mana.la financiar nu mai este pe rol iar la serviciul circulatie nu stiu.mi-a spus politisti ca se afla an pitesti cu alt nume si alte numere.cum a fost posibil sa ami fure masina din fata blocului si sa mearga peste tot {circa financiara radieri etc}fara mine.va rog frumos ajutati-ma cu un sfat sa stiu ce este de facut.
dupa ce am facut plangerea la furturi auto toata lumea de acolo ma antrebat si tot ma antrebat daca am facut vreun act de vanzare cu aceasta persoana,binenteles ca nu am facut.an urma actului ce l-am facut la notariat aceesta cunoscand pe doamna notar sa putut folosi de datele mele personale urmand sa faca o procura pe numele meu.asta la ce se mai ancadreaza?ca nu stiu.acum o saptamana individul a venit si tot ma cautat sa vorbeasca cu mine sa merg la politie si sa retrag plangerea si sa spun ca eu i-am vandut masina sa nu am neplaceri pe strada sa ma bata lumea,spunandu-mi ca sa ma gandesc ca i s-ar putea antampla ceva copilului meu pe strada sa fie batut.va rog frumos ajutati-ma.si tin sa multumesc tuturor celor care au ancercat cu un sfat sa ma ajute.

Alte discuții în legătură

Plangere procuror marianpv marianpv buna ziua.as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri deoarece am fost nendreptatita de procuror in urma solutiei data de acesta si doresc sa merg mai departe ... (vezi toată discuția)
Auto Mișu**7 Mișu**7 Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem ... (vezi toată discuția)
Furt sau executare silita? dana paraschiv dana paraschiv la un contract de amprumut se stipuleaza urmatoarele;citez\'\'an cazul an care amprumutati nu vor achita suma amprumutata la termenul stipulat an prezentul ... (vezi toată discuția)