avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - sentinta definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - sentinta definitiva

Buna ziua.
Am avut procesul de divort, a venit sentinta definitiva si am facut ambii o declaratie legalizata la notar pentru a renunta la apel si s-a hotararea este de ieri irevocabila.
Intrebarea mea este urmatoarea: sotia mea vrea sa vina impreuna cu copilul nostru acasa dar avocatul ei ii spune ca nu are voie sa vina de ce?
Cel mai recent răspuns: UTILIZ , utilizator 08:01, 29 Aprilie 2010
Un asemenea raspuns vi-l poate da doar avocatul sotiei, in caz in care sotia nu cunoaste detalii.
Dupa pronuntarea hotararii, partea poate renunta in instanta la calea de atac, facandu-se aratare despre aceasta intr-un proces-verbal, semnat de presedinte si de grefier. Renuntarile se pot face si in urma, prin infatisarea partii inaintea presedintelui sau prin inscris autentic.

Poate nu a depus renuntarea la instanta!
Am fost impreuna si am depus acele declaratii si am asteptat tot impreuna pana s-au legalizat sentintele cu hotarare irevocabila.
Eu nu inteleg de ce nu o lasa acest avocat sa vina in fosta locuinta?
cum adica n-o lasa sa vina avocatul la fosta locuinta ?
Nu stiu asa mi-a spus ca nu o lasa avocatul sa vina acasa.
Daca stiam mai multe va spuneam.
Dar hotararea e definitiva si nu mai vad nici o piedica de ce nu ar putea veni acasa.

Alte discuții în legătură

Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort cypyk cypyk acum cateva zile am avut ultimul termen la divort. s-a culpa comuna, pensie intretiere copil etc. cand ramane sentinta definitiva si irevocabila? vreau sa iau ... (vezi toată discuția)
Divort bucuresco bucuresco Ce se intampla cu cu certificatul de casatorie dupa divort,ce directie capata? ce face cu el dupa pronuntarea divortului? (vezi toată discuția)