avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Atribuire parola tamporara?!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Atribuire parola tamporara?!

Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?!
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 09:34, 5 Aprilie 2007



Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?!

poate ati uitat dvs....poate ati solicitat inregistrarea pe un site acu ceva timp....ce fel de email si de la cine?#-o
la mine-i si mai tare...
cer de ceva timp schimbarea numelui de utilizator...si primesc o noua parola!!!X-(
oricum, m-am plictisit sa tot cer si admin sa nu-mi raspunda!:( asa ca voi intra mai rar...sau deloc!!!
Nu am uitat si nu am cerut schimbare de parola. Imi stiu parola si chiar imi placea.
Mail-ul a venit de la website@avocatnet.ro , mail nesolicitat de altfel.
In fine. Se mai intampla...
@ b15wop: dupa cum scrie si in emailul pe care l-ai primit, parola nu se schimba decat daca activezi acea parola temporara. Prin urmare, daca vreun cunoscut de-al tau a incercat sa iti faca o gluma proasta, nu a reusit. Poti sa uiti de acel email si sa te loghezi in continuare cu username-ul si parola initiale.

@gabriela: din cate imi dau seama, ai cerut sa ti se recupereze parola, daca zici ca ai primit o parola noua. In privinta schimbarii de username, lucrurile sunt cel putin complicate. Un admin nu iti poate schimba username-ul, pentru simplul motiv ca nu poate sa ia un username de la altcineva si sa ti-l atribuie tie. Asta este rolul username-ului, de a diferentia userii. La un cont, poti schimba orice, de la email asociat la parola contului si datele de identificare ale userului, mai putin username-ul. Altfel, ar fi nevoie sa facem un istoric al username-urilor utilizatorilor, ca sa stie toata lumea ca userul x este acelasi cu userul y din trecut, dar si-a schimbat numele. O sa incerc sa vorbesc cu colegii mei de la programare, sa gasim o solutie, dar ea trebuie sa fie aplicabila pentru toti utilizatorii, nu numai pentru unul singur. De aia nu ai primit inca un raspuns concret.

Va multumesc pentru participarea in Forum si va inteleg nedumerirea ca anumite lucruri sunt asa cum sunt. Numai ca, atata vreme cat gestionam un numar mare de utilizatori, care au fiecare parerea si dorinta lui, nu putem alege decat rezolvari unanim valabile si nu rezolvari de moment ale unor situatii.

Mailurile de recuperare a parolei sunt o necesitate. Daca cineva isi pierde parola de acces in cont, trebuie sa o poata recupera cumva. In acelasi timp, daca unii profita de casuta de email din recuperarea parolei ca sa le faca farse prietenilor, asta e alta problema. Tocmai de aceea am introdus o metoda de protectie in acele mailuri. Daca vin pur si simplu, nu inseamna nimic. Parola nu se schimba cu cea temporara decat la momentul la care utilizatorul face click in acel email pe linkul de activare a noii parole.

Eu unul va urmaresc cu simpatie implicarea in Forum. In acelasi timp, va respect decizia de viitor, oricare ar fi ea.

Alin Popescu


@gabriela: din cate imi dau seama, ai cerut sa ti se recupereze parola, daca zici ca ai primit o parola noua.

gresit!
am cerut schimbarea numelui de utilizator!
nu cu un nume existent (sau al altcuiva), ci cu un nume nou!

faptul ca in sfirsit mi-ai raspuns....ma m-ai linisteste!...deci existi si iti pasa!
multumesc...si mai astept, poate totusi se gaseste o solutie!!!

Alte discuții în legătură

Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Pentru administrator site piciul piciul buna ziua, sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)