avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 gradinita si after school-alte act de asistenta ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

gradinita si after school-alte act de asistenta sociala fara cazare

buna ziua,

spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse (conform CAEN) la
codul 889 "Alte activitati de asistenta sociala fara cazare"
8891" Activitati de ingrijire zilnica copii"
8899"Alte activitati de asistenta sociala fara cazare"

Totodata va rog sa imi spuneti ce se intelege prin cazare. Cazare inseamna stat intr-o locatie 24 h din 24 h sau peste noapte (ceea ce include si mancarea si dormitul) sau cazare inseamna si statul intr-o locatie de la ora 8 la ora 17 (cu mancare si dormit la pranz).

Ati putea ca imi spuneti ce activitati ar putea fi incluse la codul 8899 "Alte activitati de asistenta sociala fara cazare"

Precizez ca nu doresc sa incadrez aceste activitati la invatamant prescolar sau primar (din cauza maldarului de hartii si de aprobari mecesare)

multumesc

Alte discuții în legătură

After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)