avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA 390-Servicii intracomunitare aferente lunii iunie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

390-Servicii intracomunitare aferente lunii iunie

Daca mi s-a prestat un serviciu intracomunitar in luna iunie si mi s-a facturat in luna iulie corect ar fi sa inregistrez taxarea inversa cu 19%, pentru ca operatiunea de baza care genereaza TVA are loc in iunie...
Intrebarea este...trec operatiunea in decontul de TVA la randul de regularizari servicii intracomunitare, dar ce fac cu Declaratia 390?
Cum ar fi corect?

Va multumesc...

Alte discuții în legătură

Furnizor fara cod valid de tva boda_meli boda_meli Buna, Firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii de transport de la un furnizor din Ungaria. Furnizorul nu are cod valid de TVA. Prestarea ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa iudith2000 iudith2000 V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea situatie:firma A din Olanda inregistrata in scopuri de TVA vinde firmei B din Romania,fiind inregistrata in scopuri de ... (vezi toată discuția)