avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... imobil nationalizat de cumparat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

imobil nationalizat de cumparat

Daca un chirias dintr-o casa nationalizata vrea sa cumpere acest imobil acum in anul 2010 ce demersuri trebuie sa faca si de ce acte are nevoie ?
a. are nevoie de CONTRACT DE CHIRIAS VALID cu PRIMARIA ?
b. unde se gasesc documentele doveditoare ale imobilului ca a fost nationalizat si nerevendicat ?- la PRIMARIE ,la CARTEA FUNCIARA ( unde ea exista ) ? conform caror legi ?
c. cu cine incheie acest contract de vinzare -cumparare ? cu PRIMARIA ?

Iar daca totusi nu opteaza pentru cumparare cit mai poate ramane in acest imobil in calitate de chirias ? Care lege ii da acest drept?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Case nationalizate vally_mrtc vally_mrtc Locuiesc intr-o casa nationalizata de peste 40 ani. Eu nu am putut cumpara casa cand s-a dat legea 112 intrucat nu am avut posibilitati. Pentru aceasta casa ... (vezi toată discuția)
Cumparare de la icral prin alt chirias saschart saschart Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu este proprietar dar are contract inchiriere de la ICRAL intr-un bloc (nu este nationalizat). Care este ... (vezi toată discuția)
Cumpãrare teren intravilan din domeniul privat al primãriei deduard deduard Bună ziua și LA MULȚI ANI. Întrebarea mea se referă la posibilitatea cumpărării unui teren intravilan care se află în domeniul privat al ... (vezi toată discuția)