avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventii caldura 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventii caldura 2010

In Cluj se cere certificat de atestat fiscal de la primaria de domiciliu...si nu inteleg de ce ti-ar trebui asa ceva daca esti student si oricum nu ai nimic pe numele tau.Si parca aceasta ar fi singura conditie aberanta din cadrul acestui dosar ...

X-(
Cel mai recent răspuns: TIBOR 3 , utilizator 00:17, 28 Octombrie 2010
In raport de zona geografica , de autoritatea locala sau administrator imobil, pretentiile difera
Conditiile nu sunt aberante si nici macar regionale.
Subventia este data de guvern si atunci conditia de a prezenta niste documente din care sa rezulte ceva se aplica la nivel national.

Pe de alta parte conditiile acestea sunt date ca regula generala si nu sta nimeni sa deceleze intre studenti, angajati, pensionari, elevi in chirie etc.

Prezentati un certificat fiscal din care rezulta ca nu aveti nimic care sa va impiedice sa accesati subventia, care e problema (?)!

Poate nu intelegeti de ce, dar cei care stiu cum se luau subventiile anii precedenti va pot spune ca in conditiile limitarii banilor si pretentiile au devenit mai mari din partea guvernantilor si ca de aceste subventii care sunt tot din buzunarul nostru date (indirect) trebuie sa profite cei indreptatiti, nu mincinosii.
~ Conținut șters la cerere ~
Am cumparat de curand un apartament cu 2 camere in Navodari ,aceasta casa fiind singura mea avere cum s-ar spune si unde intentionez sa ma mut in mai putin de o luna.Ma incadrez in conditiile pentru subventii neavand,terenuri,alte venituri si alte case.Am un copil si singurul venit este salariul sotului minim pe economie in cartea de munca.Vroiam sa va intreb: daca nu am buletin de Navodari, atat eu cat si sotul ,buletinele noastre fiind pe adresa soacrei mele din Constanta,sunt exclusa de la dreptul la subventii?Trebuie musai sa am buletinul unde urmeaza sa domiciliez?sau nu e nevoie? Doresc raspuns urgent!!! va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters84764, utilizator
Trebuie sa probati in conditiile legii ,ca locuiti legal la adresa pentru care solicitati acordarea ajutorului de caldura

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru caldura catalina-elena catalina-elena Buna ziua, Daca sunt studenta,am viza de flotant beneficiez de subventie la caldura?Mentionez ca stau in apartamentul unei matuse,singura si fiind matusa nu ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura niculinac niculinac sunt studenta stau in chirie, am contract de chirie inregistrat la finante dar fara viza de flotant, in aceste conditii pot beneficia de subventie la caldura (vezi toată discuția)