avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... AZIL POLITIC
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

AZIL POLITIC

Stimati avocati si utilizatori ai forumului,,

As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine AZIL POLITIC in Europa, mai exact in Italia si CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?

Mi-ar fi de folos orice informatie, orice asistenta juridica cu privire la acest subiect.
Va multumesc frumos si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 19 Iunie 2011
sunteti persecutat politic?noi romanii mai corect ar fi sa cerem azil economic,ca incet,incet murim de foame.
Romania este membra a Uniunii Europene, democratie functionala si asa mai departe. E imposibil sa primiti azil politic in vreun stat civilizat, poate in anti-democratiile militante de tipul Iran sau Coreea de Nord, desi nu v-as recomanda. :D
@TAIZELENA
Am o veste buna si una proasta: Prima data o scriu pe aia buna iar pe urma pe cealalta care e mai rea, bine?
Vestea buna: Romania este geografic in Europa si este membra a Uniunii Europene
Vestea rea: Romania este cea mai proasta alegere pentru un cetatean al UE care nu vrea sa-si faca o cariera de succes ca politician, traficant de droguri de mare risc sau proxenet/prostituata. In Romania copii nou-nascuti mor arsi si afumati in maternitati, spitalele raman fara medicamente, scolile raman fara incalzire si cu "profesori" suplinitori care abia pot sa deosebeasca verbele de adjective ori vocalele de consoane, in Romania ... dar ma opresc aici.
Daca sunteti cetatean somalez, sau nord-coreean o sa va simtiti bine in Romania si veti vedea ca nu e deloc rau aici ... ma rog ... ne mintim ca e mai bine decat de acolo de unde ati venit.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Oare e o veste buna sau rea ca romanii se gandesc la azil politic fara a fi persecutati politic? :acute:
Salut,sunt cetatean al Republicii Moldova,as vreau sa stiu ce ma asteapta daca cer azil politic in italia,sunt fost legionar francez supa 2 misiuni mam decis sa rup contractul,dupa care misau inceput probleme in orasul care traiam,am plcet din marseile si acum sunt in italia,si vreau sa ce azil politic poate cineva sa imi zica ce ma asteapta,am si actele de confirmarea de fosta mea ocupatie,ma pot ajuta cu ceva?ms anticipat

Alte discuții în legătură

Azil politic sam bam sam bam vreau sa cer azil politic in alta tara, am 3 dosare la cedo, impotriva mea statul facand multe abizuri. Doresc sa stiu care sunt tarile care mai acorda azil si ... (vezi toată discuția)
Egiptean cerere azil politic - formalitati, drepturi, cetatenie romana wolfususro wolfususro Sunt un student la doctorat din Egipt. Dupa cum stiti acolo este un mic razboi. Doresc sa stiu urmatoarele intrebari: 1 Ce sanse am daca aplic pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca pot sa obtin cetatenia italiana jasmine_21 jasmine_21 buna ziua am de 3 ani carte de identitate italiana si cu iubitul meu care este italian avem inpreuna doi gemeni de 15 luni, ei au cetatenia italiana .Eu lucrez ... (vezi toată discuția)