avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Legea micii reforme intra in tematica pentru admitere ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Legea micii reforme intra in tematica pentru admitere INM ian 2011?


Va rog, am nevoie si de parerile voastre: pentru admiterea INM din ian 2011, avem de invatat si modificarile aduse la CP,CPP si CPCiv. prin legea 202?
Legea micii reforme a intrat in vigoare in data de 25 noiembrie, iar anuntul pentru examen a fost publicat pe data de 23 noiembrie.Conform anuntului, avem de pregatit legislatia actualizata pana la data publicarii anuntului pentru examen.Deci se exclud modificarile.Voi aveti o alta logica?

Astept raspunsuri.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ecaterina Cucuteanu , utilizator 11:40, 27 Noiembrie 2010
Logic ar fi sa nu se includa in programa , dar la noi se poate orice.
Nu e in bibliografie, ar fi aparut in vreun fel:
[ link extern ]
Tocmai ca apare intr-un fel:codul de procedura civila/penala,cu modificarile si completarile ulterioare.
In plus, ma indoiesc ca va intra in bibliografie orice lege care modifica un cod sau o alta lege.Se specifica doar ca trebuie sa fie actualizate.
Nu va mai uitati acolo, ci unde sunt enumerate "subiectele". Nu apare mica reforma.
Oricum, aveti dreptate, nu are cum sa introduca in tematica ceva ce nici macar nu era in vigoare la data anuntului.
La bibliografie se specifica in anuntul de examen: "
in vederea pregatirii pentru concurs, candidatii vor putea consulta lucrari de specialitate sau orice alta documentatie ce va fi adusa la zi in raport cu modificarile legislative intervenite pana la data publicarii anuntului privind organizarea concursului
" Ar fi deci ciudat sa ne ceara sa ne pregatim din legislatia la curent cu ultimele modificari survenite pana la data examenului si in acelasi timp din doctrina care nu le cuprinde. Cred ca conditia se aplica si cazul legislatiei nu numai al bibliografie.

Alte discuții în legătură

Intrebare inm teo12 teo12 Am vazut ca bibliografia pentru examenul inm se refera la \"modificarile legislative intervenite pana la data publicarii anuntului privind organizarea ... (vezi toată discuția)
Codul de procedura penala Manuela23 Manuela23 Buna seara, ma intereseaza sa stiu ce anume sa urmaresc cand caut cartea/[b]Codul de procedură penală[/b] - pana la ce data sa urmaresc actualizarea? (vezi toată discuția)
Bibliografia pt intrarea in barou 2012: noua sau vechea legislatie?? alexcraciun alexcraciun Sunt foarte confuz la momentul de fata pt ca nu stiu exact ce legislatie se ia in considerare la examenul de intrare in barou din 2012, mai exact Codul Civil ... (vezi toată discuția)