avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza grafoscopica

cum pot cere o expertiza a unei semnaturi de pe un act depus in instanta ca proba?care este procedura?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 19:17, 26 Ianuarie 2011
Se poate solicita expertiza grafologica.
va multumesc mult,
unde este reglementata expertiza grafologica?expertul este desemnat de instanta?
Aceasta modalitate de administrare a dovezilor se numeste "verificarea de scripte" si este reglementata de art 177 si urmatoarele din Codul de procedura civila.
multumesc inca o data,cine va trebui sa plateasca verificarea de scripte, ma refer cand instanta nu este lamurita si dispune ca verificarea sa se faca prin expert?,o intrebare sper ca nu absurda,nu este mai bine ca sa fac direct o plangere penala si atunci se vor face verificari de catre organele judiciare?
Depinde de ceea va doriti dumneavoastra. In ipoteza in care deja va aflati intr-un proces civil, va recomand sa abordati aceasta modalitate.

Alte discuții în legătură

Expert grafolog monicalirca monicalirca As vrea sa stiu daca exista vreo institutie unde poti studia grafologia si sa fi atesat. Pun aceasta intrebare deoarece pentru a putea deveni expert ... (vezi toată discuția)
Buna seara, se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie ... Madalin251988 Madalin251988 Buna seara se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie doar cu o copie a unui act de vanzare cumparare? Multumesc (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)