avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate poate fi femeia responsabila ca nu s-a protejat in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

poate fi femeia responsabila ca nu s-a protejat in timpul unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata?

Un barbat de 54 ani, intalneste o doamna de43 ani, vaduva al carei unic copil a murit cu cativa ani in urma. Acestea incep o relatie de prietenie, doamna ii cere brbatului acceptu de a ramane la el,ptr. ca sta la curte si are si o casa noua,frumoasa. Barbatul ii pune conditiea, ca nu vrea copii, doamna il asigura ca ea nu face copii, ca si cu copilul ce ia murit a facut eforturi mari pana a ramas insarcinata, si mai recent a mai avut un timp o relatie cu un alt barbat si nu a ramas insarcinata. Precizez ca doamna fiind si cadru medical, cunoscand mult mai mult decat barbatul, in primul rand pe sine si in al doilea rand fenomenul organismului ei si probabilitatea de a ramane insarcinata. In a treea luna de cand s-au cunoscut ii spune barbatului, ca ea a fost la medic si acesta ia spus ca e insarcinata in 8 saptamani. Barbatul ii cere sa faca avort ca el a avertizato ca nu vrea copil cuea, aceasta refuza sa faca avort spunandui barbatului ca va da nastere copilului. Concluzia ca femeea a premeditat aceasta inselandui increderea. INTREBARE: O POATE CHEMA BARBATUL IN INSTANTA PTR. ABUZ DE INCREDERE. S-AU DE CE ALT CEVA SE FACE VINOVATA FEMEEA , SI DACA SCAPA BARBATUL DE PLATA PENSIEI ALIMENTARE. VA MULTUMESC astept comentarii.=D>=D>=D>=D>=D>
Acest presupus "abuz de incredere????!!!!!'' nu reprezinta o abatere de la lege,si,in opinia mea,nu poate fi pus intr-o discutie pe un asemenea forum.
:))...
Legislatia in vigoare prevede resposabilitatea ambilor parinti fata de un suflet nevinovat.
Mai departe, aceasta discutie am purtat-o si eu in contradictoriu cu multi care sustineau aceasta idee. Este foarte adevarat ca, constitutia Romaniei prevede egalitatea dintre sexe, dar in multe situatii este incapabila. Ca si in speta, faptul ca femeia si doar ea poate sa decida deoarece poarta fatul, ii da dreptul la "subjugarea" celui cu al carui ajutor l-a conceput, potrivit legislatiei. Sunt diverse situatii in care barbatul cade in "plasa" femeii, dovedind reaua credinta, pentru interes financiar, mostenire, destramarea altor casnicii, e.t.c. lista e lunga. Consider ca, barbatul este in cele din urma vinovat ca nu a folosit prezervativ. Este aproape imposibil de demonstrat abuzul de incredere si chiar daca ar fi posibil, nimeni nu l-ar lua in considerare. In consecinta, o relatie sexuala OBLIGA mai mult sau mai putin la o responsabilitate viitoare.
Ar fi o sansa sa scape de plata pensiei alimentare...
Sa faca testul de paternitate si sa constate ca nu este copilul lui :)
Ar fi o sansa sa scape de plata pensiei alimentare...
Sa faca testul de paternitate si sa constate ca nu este copilul lui

:confused:

Barbatul poate merge in instanta sa aibe judecatoarea de ce rade.
:tooth:
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2010
elena138, utilizator
"domnul acela" nu a auzit de prezervative si la ce folosesc ele????Daca Doamna avea o boala si te procopseai cu ea????

Alte discuții în legătură

Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o fata care a ramas insarcinata si a nascut Anonymous93 Anonymous93 Nu stiu exact cum sa ma exprim dar voi spune dupa cum stiu: Am un prieten care la o petrecere a fost intr-o aventura cu o fata (el spune ca a folosit ... (vezi toată discuția)
Bună seara. va rog sa ma ajutati cu o informatie. exista vreun ... Florinela15 Florinela15 Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Exista vreun document care poate proteja bărbatul de o femeie care este însărcinată cu acesta? Vreun ... (vezi toată discuția)