avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CAT DE PROST ESTI ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CAT DE PROST ESTI ?

Intrebarea e retorica binenteles, avand in vedere cat de multe cunostinte trebuie sa detii....Daca de exemplu ai fi intrebat un copil, sigur ca avand in vedere varsta, nu ai putea sa te astepti la prea multe. In societatea actuala, "cat de prost esti", pentru a nu putea fi catalogat ca prost, ar trebui sa sti de la inginerie de orice fel, pana la medicina. Deci, a profita de necunostinta ta de cauza, esti prost pentru ca se abuzeaza potrivit ignorantei tale. Judridic...e cea mai vasta: nu conteaza ce act a emis abuzantul, atata timp cat nu esti in cunostinta de cauza; Medical: nu conteaza cate boli ti se inventeaza atata timp cat se obtine profit(gripe-prin vanzarea vaccinului, agravanta a bolii-poate scoate pacientul mai multi bani, e.t.c.), mecanic: bucsa uzata, schimbare garnitura chiuloasa; inginer constructor- trebuie numai decat acel material si doar acea firma; statul(degeaba)- taxa pe ceva, chiar de-ti pasa si altele.Partea cea mai proasta a lucrurilor, e ca, aceasta motenire va fi lasata celor ce la inceputul varstei lor, nu prea aveai pretentii.Efectele negative se vor vedea mai tarziu cu siguranta, de altfel...avem parte acum, nu-i asa?;)
Cel mai recent răspuns: ContSters79575 , utilizator 17:54, 6 Februarie 2011
SINCER, NU CRED IN PROSTIE, sunt convins ca un individ care nu se pricepe intrun anumit domeniu in care poate are nevoie de ajutor, are caltiati in orice altceva care poate nu i se cere.... cunosc un tip lume care nu stie sa citeasca dar.....face snowboard extraordinar.....poti spune ca e prost?!?!?!
Corect! Dar, din pacate, potrivit practicii, multi sunt considerati ca atare si "respectati" potrivit cunostintelor. Altfel, de unde atata abuz? Nu potrivit mentalitatii?
ps. Imi cer scuze, e o intrebare cu multe subantelesuri si ca atare trebuie tratata potrivit perceperii. Stim cu totii, ce vrea sa defineasca, doar ca trebuie inteleasa, ca un semnal de alarma impotriva abuzurilor. Vrem sa lasam mostnire copiilor nostrii, stiind ceea ce noi mostenim acum? Eu...ii spun evolutie, altii, tin cu tot mortisul ...devolutiei.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters7431, utilizator
nu trebuie sa iti cer scuze!! din pacate asa suntem toti perceputi in functie de aptitudinile noastre si mai mult , chiar noi "aplicam" societatii acest "principiu". in ceea ce priveste mostenirea pe care o transmitem.....e ADN-UL ROMANESC....NU IL POTI SCHIMBA, PE PRINCIPIU CAPRA VECINULUI...
La noi la romani, aria de cunostinte-cultura este mult mai extinsa, in comparatie cu alte popoare, la noi este gresita optica prin care esti privit, te considera ca nu esti din domeniu, si esti mai usor de >>muls<<.Uni chiar se arata surprinsi ca ai cunostiinte si din domeniul lor. Americanii sunt specializati stric pe anumite domenii, de activitate altceva nici nu ii intereseaza, dar educatia celor care le ofera servicii este de nivel inalt si ii respecta si nu ii considera ca pe un paria.
jamesdean a scris:

SINCER, NU CRED IN PROSTIE, sunt convins ca un individ care nu se pricepe intrun anumit domeniu in care poate are nevoie de ajutor, are caltiati in orice altceva care poate nu i se cere.... cunosc un tip lume care nu stie sa citeasca dar.....face snowboard extraordinar.....poti spune ca e prost?!?!?!


Poftim?:O In acest mileniu nu stie sa citeasca? :slap: si mai spui ca nu este prost?.Daaaa :rtfm: este analfabet.Tot un fel de prostie...#-o

Alte discuții în legătură

Caen pentru ong? amex amex Am infiintat de curand o asociatie(persoane nevazatoare), in cadrul careia avem o sectie de productie(cutii de carton). Acum la depunerea declaratiilor ... (vezi toată discuția)
factura avocat fara contract + factura colaborator rar - valori foarte mari spotted spotted Buna Seara, incerc scuze daca nu scriu limba Romana prea bine dar sunt strain. Am o problema care nu reusesc sa rezolv dupa ca am mers deja la 2 advocati aici ... (vezi toată discuția)
Magistrati slabi pregatiti prosecuter_badboy prosecuter_badboy de ce sunt atat de slab pregatiti tinerii absolventi ai facultatilor de drept?si cum de ajung magistrati cu note mari dar ei totusi nu stiu nimic??????? nimeni ... (vezi toată discuția)