avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita+scoatere persoana din spatiu
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita+scoatere persoana din spatiu

stimati avocati,
am divortat acum 2 ani, casa mi-a revenit mie prin act de partaj in notariat, fostul meu sot isi primeste partea lui, casa este trecuta in cartea funciara cu mentiune sulta in favoarea lui. el nu mai locuieste in casa de la divort si as dori sa il scot din spatiu. va rog sa ma intrumati in acest sens, unde anume trebuie sa ma adresez, evidenta populatiei si politia nedandu-mi nici o indrumare - imi spun ca nu exista cale legala, dar consider ca aceasta este o situatie diferita decat cea in care esti de acord sa iei in spatiu pe cineva.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: liviklivik , utilizator 11:32, 18 Februarie 2011
In momentul in care veti achita in intregime sulta fostului dvs.sot,imobilul va va apartine in intrregime.
Cu ce va deranjeaza ca are mutatia inca la dvs. atata timp cat n u mai are un alt domiciliu si atata timp cat exista hotararea de partaj . Puteti totusi sa informati la evidenta persoanelor faptul ca nu mai are acel domiciliu insa nu se va schimba nimic .Nu i se va anula cartea de identitate .
si pana atunci nu pot face nimic? chiar daca el locuieste cu forme ilegale in alta parte?
ideea e ca eu o sa plec din tara si nu as dori sa vina aici, iar pana sa pot trimite eu hotararea sa poata lua ceva dinn casa
schimbati incuietorile

Alte discuții în legătură

Carte de identitate liviklivik liviklivik Am divortat acum 2 ani, avand impreuna o casa, care mi-a ramas mie dandu-i fostului meu sot partea lui. in actul de partaj nu a fost specificata obligatia de ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Refuz schimbare adresa domiciliu dupa divort utiliyator utiliyator Buna ziua! Va rog, unde pot reclama faptul ca fostul meu sot nu vrea sa si schimbe adresa din buletin de pe domiciliul unde am locuit impreuna(locuinta de ... (vezi toată discuția)