avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... liberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberare sub control judiciar

buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond se admite de 4 luni iar la curtea de apel se respinge '' ca nefondat''.de ase,menea pe fond nu a mai primit prelungirea madatului de arestare dar procurorii nu au facut recurs ci au cerut rejudecarea masurii arestarii de 2 ori in aceeasi saptamina ptr acelasi lucru.dupa rejudecare i s-a prelungit.cum sint legile?cit se poate prelungi aceasta respingere?cum combati un luvru ''nefondat''?este la fel ca termenul pericicol public sau termenul de arestare pe o perioada rezonabila.va rog sa ma lamuriti daca se pot combate aceste lucruri caci nu mai pot
raspunsul la intrebarea dvs depinde de motivarea sentintei instantei de judecata care a respins cererea. analizati aspectele expuse acolo si veti vedea daca exista temei sau nu. de fapt, avocatul dvs ar trebui sa stie despre ce este vorba.
va multumesc
Eu nu am inteles nimic.Ceea ce ziceti nu se poate.
Daca s-a admis cererea de liberare si s-a respins recursul parchetului trebuie sa fie liber.
Daca s-a respins recursul inculpatului ca nefondat inseamna ca nu s-a admis cererea de liberare.
donmule avocat incerc sa fiu mai clara.judecatorul de fond a admis cererea de eliberare sub control judiciar si procurorii au depus recurs.la curtea de apel au avut cistig de cauza doar procurorii.deci pe fond judecatorul spune da si la curtea de apel instyanta spune nu .asa se intimpla de 4 luni.
nu este nimic nelegal, de aceea exista instanta de control judiciar.
despre motivatia ptr care in recurs pierdeti constant va pot recomanda doar sa analizati motivarea deciziilor de recurs.

Alte discuții în legătură

Care este demersul unei cereri de eliberare sub control judiciar? cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! Prietenul meu a fost arestat acum 45 de zile sub acuzatia de trafic de droguri. Asupra lui nu s-a gasit nimic, el nu a fost prezent la ... (vezi toată discuția)
Rejudecare propunere de arestare preventiva ayahuasca ayahuasca credeti ca este posibil ca o instanta de recurs, care solutioneaza recursul inculpatului impotriva incheierii instantei de fond prin care s-a dispus arestarea ... (vezi toată discuția)
Precizarea actiunii dupa casare cu trimitere spre rejudecare, pe motiv ca prima instanta nu a intrat in judecarea pe fond a cauzei CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP Va rog sa-mi spuneti daca aveti practica judiciara cara sa sustina admisibilitatea unei cereri de precizare (modificare) a actiunii principale in urmatorul ... (vezi toată discuția)