avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sofer pe microbus scolar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sofer pe microbus scolar

Este legal ca printr-un contract de voluntariat cu o primarie de comuna, un sofer persoana fizica, care este si angajat la o fundatie, sa presteze servicii de transport cu microbusul scolar, pe care apare primaria proprietar? transportul copiilor se desfasoara intre comuna si oras, dus intors zilnic, iar copiii transportati sunt clasele IX - X.

Alte discuții în legătură

Reclamatie primarie Kitzmiller Kitzmiller Am o problema foarte spinoasa care necesita o rezolvare urgenta. In acest sens o sa va rog sa ma ajutati cu un sfat cat mai repede posibil, eventual cu ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii eurofracht eurofracht Buna. Am o intrebare; societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate ... (vezi toată discuția)
Educatie szenikop szenikop Intr-o localitate unde exista scoala poate veni de la o alta scoala microbuz scolar pentru a transporta elevi la scoala lor? Exista vreo lege referitoare la ... (vezi toată discuția)