avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale drepturi de autor logo firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

drepturi de autor logo firma

Buna ziua,

am o nelamurire legata de utilizarea unui logo, m-am gandit sa fac un logo format din personaje de desene animate(tom si jerry, shrek, alba ca zapada), am sau nu voie sa-l utilizez? pot obtine drepturi de autor avand in vedere ca e format din personaje consacrate?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pokemon go, produse personalizate TinnedKitten TinnedKitten Avand in vedere toata nebunia creata in jurul subiectului Pokemon Go, am o nelamurire: este corecta dpdv legal comercializarea produselor personalizate cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor desene animate difuzate public mariwsss mariwsss Buna ziua. Vreau sa imi raspunda cineva, daca pot difuza desene animate intr-o clinica de stomatologie pentru copii, descarcate de pe internet. Desene animate ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru magneti puzzle cu personaje din desene animate fify1 fify1 Buna seara, doresc sa realizez niste magneti puzzle cu personaje din desene animate pe care sa le vand prin niste standuri ambulante dar nu stiu daca am sau nu ... (vezi toată discuția)