avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politia poate intra pe domeniul privat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politia poate intra pe domeniul privat?

buna ziua. o intrebare. daca eu iau o camera la un motel, hotel, popas, etc si chem o domnisoara "de ocazie" acolo, politia are voie sa intre in camera peste noi dat fiind ca e domeniu privat, in incercarea de a demonstra un soi de flagrant de prostitutie ?
Cel mai recent răspuns: vic24 , utilizator 21:46, 2 August 2011
avind in vedere ca nu sunteti proprietar ci aveti numai un drept de uz al acelei camere cu acordul proprietarului hotelului sau in baza unui mandat poate intra in camera inchiriata
si conform legilor actuale, avand in vedere ca actul nu se desfasoara "pe domeniul public", eu suport consecinte ? de ce fel ?
Dumneavoastra credeti ca prostitutia este ilegala numai pe domeniul public?:))
Nu domnule, e ilegala oricunde, iar politia poate intra si pe domeniul privat, ca d-aia avem politie. Dar nu inteleg ce consecinte sa suportati? Domnisoara practica prostitutia, nu dvs.
poate patrunde , pe baza acordului dvs. ,pe baza mandatului sau: din greseala .
da, normal ca e ilegala. fata e incriminata pt prostitutie. dar eu intreb daca si clientul poate fi acuzat de ceva. daca fapta se petrecea pe domeniul public, clientul intra pentru ultraj contra bunelor moravuri, etc. de aceea intreb, daca in camera privata mai poate fi acuzat de ceva ?

Alte discuții în legătură

Clientii prostituatelor Pedro5 Pedro5 Cum este legea acuma pentru clientii prostituatelor? Se poate pedepsi? Multumesc (vezi toată discuția)
Acuzatie proxenetism poparazvan1991 poparazvan1991 Buna ziua. Ma numesc Razvan si sunt cadru didactic si receptioner la un hotel.Un client a venit la mine la receptie la hotel, cu niste anunturi de pe un site ... (vezi toată discuția)
Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)