avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere contraventionala

As dori sa stiu pe numele cui trebuie facuta plangerea contraventionala in situatia in care procesul verbal este intocmit pe numele soferului dar prin procesul verbal intocmit de un agent sef al politiei rutiere s-a dispus confiscarea marfii ce apartine societatii comerciale, soferul fiind angajat al societatii comerciale iar masina cu care s-a facut transportul apartine tot societatii comerciale?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:34, 9 August 2011
în numele societății.
Chiar daca despre societate nu se face absolut nici o referire in procesul verbal?
Aveti acte pe marfa?Puteti dovedi ca aceasta marfa apartine societatii?
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
andymaurul, utilizator
multumesc!
da, a fost cumparata cu borderou de achizitie si am gasit in acest sens un recurs in interesul legii care prevede ca prezentarea ulterioara a actelor privind marfa licita duce la anularea procesului verbal, decizia nr. 1 din 18.02.2002 a C.S.J.

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala -calitate procesuala Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va rog sa ma sprijiniti cu opinia dv. Am doua cazuri de sanctiuni contraventionale si confiscare de marfuri din motive datorate lipsei ... (vezi toată discuția)
Proces verbal confiscare marfa Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei spete: Soferul Societatii XYZ a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. In urma ... (vezi toată discuția)
Contravenþie sca baloisibaloi sca baloisibaloi calitatea - sofer angajat conducator al autoutiluitarei proprietatea x Tarnsport produse de panificatie. Proprietarul produselor y. Lipsa avizelor de ... (vezi toată discuția)