avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrarea prin efractie sau violarea de domiciliu...nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrarea prin efractie sau violarea de domiciliu...nu stiu !!!

Cum se pedepsesc. la ora asta. cele doua ? Cineva ma acuza PE NEDREPT ca am intrat cu chei potrivite in casa si nu am facut altceva decat sa ii umblu in mancare - sa-i mananc mancarea ....Ce ziceti ?
Cel mai recent răspuns: 321 , utilizator 16:27, 1 Septembrie 2011
este furt calificat.
Furt calificat-art.209 c.p.
Da, este furt calificat, art 209, lit i) "furtul savarsit prin efractie, escaladare sau prin folisirea unei chei adevarate, ori a unei chei mincinoase" iar violarea de domiciiu este absorbita in aceasta infractiune. Incercati sa va intelegeti cu cel care va acuza sa nu faca plangere.
NU AM DE CE SA MA INTELEG PENTRU CA NU S-A INTAMPLAT NIMIC VB DE O FAPTA INEXISTENTA SI DE O PERSOANA RAU VOITOARE.......INTREBAM DOAR CE DRACU VREA PERSOANA SA-MI FACA CU ACEASTA ACUZATIE - UNDE BATE DE FAPT ASTA ERA ..MULTUMESC
In situatia in care aceasta fapta este imaginara si respectiva persoana face plangere la politie pt infractiunea de furt calificat, numai ca sa va faca rau, aveti posibilitartea sa ii faceti plangere pt "denuntare calomnioasa".

Alte discuții în legătură

Furt prin escaladare alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat , atunci cand furtul este comis prin escaladare, daca hotul a patruns in domiciliu pe usa ramasa ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)
Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)