avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ma apuc de spart?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ma apuc de spart?

i mi renovez baia si vreau sa schimb scurgerea, sifonul cu totul dar vecinul de jos nu sta la discutii, am incercat sa vb. cu el si nu vrea. daca ma apuc sa sparg la mine sa mi schimb sifonul si crapa peretele la el ce mi se poate intampla.eu daca mi pun faianta si termin de renovat, apoi ii pica apa in cap, ce fac, ma apuc de spart iar la mine?

Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 13:38, 13 Septembrie 2008
Faceti o cerere catre asociatie si aratati ce vreti sa faceti ,aceasta e obligata sa faca o comisie sa vina sa vada despre ce este vorba ,m-ai ales ca vreti sa faceti o modificare. daca acestea va da aviz favorabil puteti face lucrarea fara probleme daca nu o faceti pe raspunderea dumneavoastra si sar putea sa va coste. :O
Asociatie nu mai este, ne am retras de acum 3 ani, Nu cred ca mai exista ceva de genul! unde ma pot duce in alta parte -"sau cum aflu de o forma de asociatie ..."
multumesc mult si pt. primul raspuns deasemeni si pt. urmatorul.
babycah a scris:

Asociatie nu mai este, ne am retras de acum 3 ani, Nu cred ca mai exista ceva de genul! unde ma pot duce in alta parte -"sau cum aflu de o forma de asociatie ..."
multumesc mult si pt. primul raspuns deasemeni si pt. urmatorul.
pai, si atunci pe numele cui vin facturile, si in ce baza legala sint platiti administratorul si femeia de serviciu ?
nu avem administrator si nici femeie de servici facturile vin pe numele meu direct de la firmele cu care am contract:apa si canal, gunoi, gaze toate separat platit la caseria firmelor respective. Altundeva nu mai platesc si curatenia pe scara...care cum vrea si cum stie.Acelasi vecin a pus monopol si pe gradina si pe uscator(il impartim doar 4 apartamente si asta ca le am dat eu cheia). Ca in jungla la noi si eu nu pot si nu am timp sa umblu dupa harti cu 2 copii sub 3 ani dupa mine, sotul nici atat, serviciul ii ocupa tot timpul, cat despre ce vreau sa fac in baie, de apucat m am apucat, ca mi cadea faianta (cu tot cu tencuiala, tevi ruginite de nu stiu cum de nu s au spart)nu stiu cand si cum voi termina...nu credeam ca i atata bataie de cap si asta doar pt ca am vrut sa mi schimb faianta-era musai
Am fost in pielea vecinului Dvs de dedesubt; vecina de la etajul superior a saprt si modificat iar la mine in baie era crater; nu cred ca v-ar placea; gasiti o solutie tehnica acceptabila.

Alte discuții în legătură

Vecinul a obturat aerisirea de la canalizare achif achif Buna ziua Am o problema cu vecinul de sus care a obturat aerisirea de la canalizare si cand trage apa la toaleta imi ia toata apa din sifon (miroase de mor) , ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu vecinul de deasupra mirelvv mirelvv Vecinul de bloc de deasupra are sifonul de la baie defect si imi inunda tavanul. Am discutat cu el si i-am spus ca platesc eu reparatia, numai sa permita ... (vezi toată discuția)