avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dezinfectie haine second hand
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dezinfectie haine second hand

Buna ziua,
Conduc o firma de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si recent am primit o cerere neobisnuita din partea unei societati ce comercializeaza haine second hand si anume aceea de a dezinfecta periodic si hainele.

Am sunat la Directia Sanitar Veterinara, la Directia de Sanatate Publica si la Protectia Consumatorului dar nimeni nu a stiut sa imi raspunda la urmatoarele intrebari:

- daca firmele specializate in efectuarea lucrarilor DDD pot efectua aceste lucrari de dezinfectie haine;

- dezinfectantul agreat de institutiile de mai sus, deoarece in Avizele Sanitare ale dezinfectantilor utilizati de catre noi nici unul nu indica dezinfectarea tesaturilor, ci numai a suprafetelor, ustensilelor de bucatarie, instrumentar chirurgical, etc.

am intrebat distribuitorii nostri si nu detin si nici nu cunosc sa existe un dezinfectant profesional pentru haine pe piata noastra.

multumesc,

Alte discuții în legătură

Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)
Avize/autorizatii ptr. deschidere magazin (alimentar) calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Cine stie unde sa ma uit, unde este reglementata situatia aceasta: se deschide un magazin care comercializeaza produse alimentare, d[u]ar nimic ... (vezi toată discuția)
Obligativitate de a incheia contract pentru deratizare, dezinfectie,dezinsectie, etc lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)