avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice 2 contracte pe acelasi cod CPV
Discuție deschisă în Achiziţii publice

2 contracte pe acelasi cod CPV

am atribuit un contract de prestari servicii prin cerere de oferte, din luna mai pana acum, in septembrie, ca autoritate contractanta, insa la ajungerea pragului valoric pentru care a fost incheiat acesta nu mai are obiect, banii s au epuizat.Sunt nevoita sa fac o noua achizitie publica.Problema e urmatoarea, suma pentru care a fost incheiat contractul e sub 15000 euro, in perioada premergatoare incheierii contractului au mai fost incheiate negocieri fara publicarea unui anunt, in total suma cheltuita a fost de 34000 lei. La acest moment am 33000 lei pentru atribuirea unui nou contract. Intrebare, ce pot face acum, o achizitie pe procedura, cerere de oferte sau o cumparare directa? Ma gandesc si la divizarea contractului, conform art 23 din OUG 342006.
contractul pot sa il fac pe 6 luni?

Alte discuții în legătură

Achiziții publice prin cerere de oferta Gabriel V Gabriel V Ce procedura trebuie aplicata pentru atribuirea unui contract de prestări servicii cu o valoare mai mica de 100.000 euro? Trebuie publicat in SEAP? Partea ... (vezi toată discuția)
Incadrare tip de procedura achizitie Lilic68 Lilic68 Buna seara, Am bagat pe SEAP o documentatie de atribuire la procedura de cerere de oferta pt ca valoarea totala a contractului (cu TVA) depaseste 15000 E. ... (vezi toată discuția)
Pot face 2 contracte pe acelasi cod cpv, este legal? doinasavin doinasavin am încheiat un contract de prestari servicii vănzare bilete avion, prin cerere de oferte, în mai 2011, durata acestuia fiind de 1 an sau până la atingerea ... (vezi toată discuția)