avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza judiciara - experti criminalisti
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza judiciara - experti criminalisti

Buna seara. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. Este obligatorie publicarea numelui expertului oficial (in tabelul cu expertii criminalisti autorizati) in Monitorul Oficial. Ce se intampla in cazul in care expertul oficial care a executat expertiza, nu apare in tabelul publicat in Monitorul Oficial partea a IVa, dar apare in tabelul de pe site-ul Ministerului Justitiei. Este valabila expertiza executata de acesta
Va multumesc. Cu stima
Cel mai recent răspuns: IOAN ONUL , Alte profesii 15:31, 18 Octombrie 2011
Parerea mea este ca da
e posibil ca acel expert sa fi fost admis in profesie ulterior publicarii listei in M.OF...
deci categoric exista probabilitatea ca acesta sa fie tot in legalitate din moment ce instanta l-a numit...
Raspuns Final DA... :beta:
De regula, anual, se publica in MO tabloul expertilor, actualizat cu modificarile intervenite pe parcursul intervalului de la ultima publicare. Daca expertul se afla pe lista MJ. ca fiind autorizat, la data cand a efectuat expertiza, aceasta lucrare este perfect valabila!
Care este specialitatea expertului?
Decat sa urmariti lista expertilor in MO va recomand site-ul MJ ori direct la BEJ. Astfel, daca se regaseste pe lista expertilor e clar ca se va admite.

Alte discuții în legătură

Expert contabil judiciar bodeanu-ita bodeanu-ita Un expert contabil ,desemnat de parchet la cererea procurorului, poate efectua expertize contabile judiciare la o asociatie de proprietari, daca nu este ... (vezi toată discuția)
Lista experti evaluatori arte arte plastice cassy cassy buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu o lista/un autorizat pentru expertiza tabluri din bucuresti casele de licitatii sustin ca expertizeaza numai ce ii ... (vezi toată discuția)
Expert parte iris141 iris141 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu clarificari referitoare la rolul expertului parte in cazul efectuarii unei expertize criminalistice (accident rutier) ... (vezi toată discuția)