avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Muncitor necalificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Muncitor necalificat

Buna, lucrez de un an intr-o companie multinationala care are ca politica a sa pastrarea personalului angajat in stadiul "muncitor necalificat".
Cu toate ca lucrand in productie un an de zile nu mai poti fi considerat necalificat, la ei nu se practica calificarea la locul de munca sau asa ceva, in firma existand muncitori necalificati cu vechime de 5- 9 ani etc.
Ca este hoby-ul lor sa pastreze personalul in forma "necalificat" nu am ce ma impotrivi, stiam de cand m-am angajat, insa datorita lipsei locurilor de munca in zona am aceptat.
Doar ca ei se asteapta de la "necalificati" sa faca tot felul de masuratori, evidente, care nu sunt deloc "necalificate" sub amenintarea referatelor soldate cu diminuari salariale disciplinare?

Nu imi dau seama cam cum vine asta, pe ce se bazeaza ei cand cer de la NECALIFICATI aceste ...sarcini.
E ca si cum ai cere celui care sapa o groapa sa calculeze si volumul de pamant dizlocat.... Oare e CORECT?

Alte discuții în legătură

Angajare liceean pe post de director whitescorpion whitescorpion As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica In COR am citi si ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu tesasuv tesasuv Conducerea centrala a firmei ne-a anuntat ca in filiala in care lucrez ne vor fi reduse castigurile salariale pe luna noiembrie pe motiv ca nu sunt bani.O ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat filomela filomela Pe perioada suspendarii contractului de munca(ex: pentru cresterea copilului mai mic de 2 ani) se poate modifica salariul de incadrare in conformitate cu grila ... (vezi toată discuția)