avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală verbul frecvent
Discuție deschisă în Cultură generală

verbul frecvent

-Care este verbul cel mai frecvent in Romania ?
- Scade .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:00, 27 Noiembrie 2011
Asa spuneti Dvs? Parerea mea este ca "a majora" marcheaza aceasta perioada de tranzitie din care nu reusim sa mai iesim.
Iar daca pentru guvernanti "a diminua" costurile pana la limita subzistentei reprezinta cea mai buna optiune pe care am putea-o aborda noi romanii, atunci cu siguranta ca ar gasi si ei solutia optima de redresare a economiei.
ce ziceti de "m-am descurcat" ?
dpv "tehnic", economia lu' poc a iesit din "criza", a intrat in "recesiune" si a inceput sa "duduie" ("creste negativ":rolleyes::stunned:)


Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
ContSters228228, utilizator
Cred ca a considera ca verbul "m-am descurcat" este cel mai uzitat, este o abordare optimista a situatiei prin care trecem. Asa ca votez "pentru" aceasta alegere.
eu.ro.lex a scris:
ce ziceti de "m-am descurcat" ?


Pai la asa vremuri, ce am putea face :wassat:? Mentalitatea noastra, a romanilor: incercam sa ne descurcam fiecare cum putem, astfel incat sa ne fie noua bine. Ce ne pasa de celalalt care este langa noi? De nevoile lui? De suferinta acestuia? Am devenit un popor de egoisti?Foarte urat acest cuvant, dar eu cred ca reflecta realitatea caracterului multora dintre noi. Scriu "noi" la modul general, fara a avea intentia de a leza pe cineva.

Alte discuții în legătură

Gramatica... stan_iulia stan_iulia Acum cautam ceva pe net si am gasit o pagina a site-ului dex on line, pagina se cheama greseli frecvente in limba romana, unde explicatiile cum e corect si de ... (vezi toată discuția)
Initiere in contabilitate lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. As vrea sa tin contabilitatea unui srl ( bar) de la a la z,Nu stiu insa daca sunt in masura sa fac acest lucru.Nu am facut niciodata mai mult de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiu ca probabil suna deja cliseic si sunt pre multe ... blair.dee blair.dee Buna ziua! Stiu ca probabil suna deja cliseic si sunt pre multe intrebari de genul puse pe forumuri doar \"ca sa se rada\" sau din alte motive. Dar pentru ... (vezi toată discuția)