avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelegalitate hotarari ale consiliului local al comunei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelegalitate hotarari ale consiliului local al comunei de a concesiona terenuri

Stimati colegi/colege,
Va rog sa ma sprijiniti cu solutii in urmatoarea speta:s-a depus cerere pe legea 1/2000, fara a se indica vechiul amplasament. ca de obicei, comisila locala de fond funciar afirma ca nu mai au teren disponibil. am demonstrat ca au islaz comunal de sute de hectare si s-a castigat teren in natura, pe raza comunei.din 2011 si pana in 2007 comisia locala a emis 3 hotarari prin care au declarat ca concesioneaza cca 100 ha teren pentru construirea de locuinte si teren de sport, etc.s-a construit( conform OCPI ) numai pe 40 ha.am formulat exceptia de nelegalitate a celor 3 hcl, care incalca art. 14 al legii nr. 50/1991, respinsa( inca nu stiu motivarea).nu puteau concesiona teren revendicat, am depus cadastrul vechi din 1921.Ce sa fac in continuare? sa solicit anularea partiala a celor 3 HCL in contencios ad-tiv?reclamanul inca nu e proprietar.

Alte discuții în legătură

Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)
Ingradirea restitutio in integrum reveilquidam reveilquidam Stimate Doamne si Domni, Ma numesc Marijan Baz, de aproape 10 ani locuiesc in Germania, insa rudele mele se afla la Constanta. Nu sunt (inca) membra membru ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)