avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... defectiuni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

defectiuni

am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ori foloseste apa pe mine ma inunda.vreau sa stiu cine trebuie sa repare.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:34, 28 Ianuarie 2013
Vecinul dv., dar il puteti ajuta si dv., aducandu-i un insalator. Asta tinand cont de faptul ca este interesul direct, mai mult decat al lui. Dar el trebuie sa achite aceasta reparatie.
Avand in vedere ca este vorba despre scurgerea vecinului,acesta este responsabil pentru intretinere si reparare
Pentru preintampinarea situatiilor neplacute si pentru recuperarea in parte a prejudiciilor cauzate de astfel de defectiuni,este de preferat sa incheiati asigurarea facultativa a apartamentului
multumesc
as vrea sa stiu unde ma pot merge sa-l reclam pe vecin pentru ca nu ne prea intelegem.el spune ca e scurgerea mea.am intrebat la noi in oras la cei ce ne furnizeaza apa potabila dar ei nu pot face nimic.as vrea sa stiu unde trebuie sa ma duc sa fac o reclamatie .
La presedintele asociatiei, cu un instalator care sa inspecteze instalatia din ambele apartamente sau poate si din altele si va lamuri situatia.

Alte discuții în legătură

Inundat de catre vecina de desupra mea. florinm58 florinm58 Locuiesc intr-un bloc de cand m-am nascut de 58 ani ,de-a lungul timpului au fost diverse probleme intre vecini si din cate stiu cam toate si-au gasit ... (vezi toată discuția)