avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \"anticipare rezultat\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"anticipare rezultat"

buna seara,
sunt intr-un proces cu fostul angajator si vineri, 03.02.2012, urmeaza sa se pronunte rezultatul ( nu stiu daca se numeste asa:blush2:) si as vrea sa-mi spuneti cam la ce sa ma astept. lucrurile s-au intamplat cam asa: concediere cu art. 65/1, fara aducerea la cunostinta in decizie a faptului ca aveam dreptul la contestarea in instanta, cu altcineva pe postul meu ( de fapt, cu sarcinile mele), pe parcursul procesului nu a prezentat in totalitate inscrisurile cerute de avocatul meu (nejustificand, practic, desfiintarea postului), nu a raspuns la interogatoriu, avocatul lor nu s-a prezentat decat o data, de doua ori trimitind pe altcineva, iar ultima oara lipsind cu desavarsire ( nu stiu daca are vreo importanta), dand dovada de o lipsa totala de profesionalism si respect.
puteti inticipa ceva?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 5 Septembrie 2012
buna ziua,
revin cu solutia:" admite in parte contestatia precizata". va rog sa-mi spuneti cam ce inseamna acest lucru? se anuleaza decizia de concediere , dar nu este admisa in totalitate suma pt. daune morale? sau altceva? va rog un raspuns.
solutia o am de pe portalul tribunalului, a.i. nu am citit-o asa cum e redactata.
va multumesc.
solutia:" admite in parte contestatia precizata" inseamna ca numai o parte din ceea ce ati solicitat pein actiunea in instanta a fost admis , restul s-a respins ... ar trebui sa se postati solutia completa a instantei ca sa stim ce s-a admis si ce nu s-a admis.
multumesc. inca nu am solutia intreaga. ce am spus este aparut pe site. am cerut anularea deciziei de concediere, reintegrarea si daune morale. avocatul imi spune ca sigur este acceptata anularea deciziei si numai o parte sau deloc din daunele morale. pana la aflarea integrala a solutiei, ce credeti?
o zi buna!
In principiu, subscriu la parerea avocatului dvs ...
Daca este sa o luam logic inseamna ca v-a admis capatul de cerere privind anularea deciziei de concediere si reintegrarea si mai putin daunele morale.
Daca nu va admitea "anularea decizie", celelalte erau de la sine respinse si solutia ar fi fost :"respinge actiunea" sau orice alta forma cu acelasi inteles.

Alte discuții în legătură

Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)