avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Termen pt motivarea sentintei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Termen pt motivarea sentintei

Buna seara
Tribunalul Comercial admite actiunea reclamantului in data de 05.09.2011. Desi am facut adrese repetate pt urgentarea motivarii si comunicarii hotararii insa fara rezultat.
Avand in vedere prevederile art. 264 (1) NCPC sentinta trebuia motivata in 30 zile, corect? Care e art din Codul Civil Vechi?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 15:18, 14 Februarie 2012
Faceti sesizare catre presedintele instantei.Puteti sa o trimiteti pe adresa de mail a instantei.Puteti sa o retransmiteti la interval de 2 sau 3 zile.Trebuie sa va raspunda in 30 zile.Daca nu va raspunde ,mergeti si la CSM.
Ca sa fie cererea beton mi-ar fi f util corespondentul in legea veche a Art. 264 (1) din noul cod.
Nu exista nici un articol corespondent in codul civil, nici in cel vechi si nici in cel nou, pentru ca vorbim in fapt doar de procedura civila- art 264 al. 1, iar noul cod de procedura civila nu a intrat in vigoare.
Evident ca vorbim de procedura civila. Cu alte cuvinte, termenul pt motivarea sentintei nu este prevazut in Codul de Procedura Civila (actuala)???
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
pop sorin, utilizator
Sigur ca este- in art. 264 al. 1 codul de procedura civila actual ,insa am facut mai sus precizarea ca noul cod de procedura civila nu a intrat in vigoare pentru ca in intrebarea dvs.apare " NCPC."

Alte discuții în legătură

Inca nu am primit hotararea instantei desi au trecut 3 luni de la pronuntare miliuta miliuta Au trecut mai bine de trei luni si inca nu am primit Hotarirarea definitiva si irevocabila de divort .Raspunsul invocat de de avocat este ca ,inca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca nemotivata si necomunicata 1amalia 1amalia In data de 12.02.2012 s-a pronuntat o sentinta judecatoreasca intr-un litigiu de munca .Nu am primit nici pana astazi aceasta hotarare judecatoreasca , iar ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)