avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @ondino
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @ondino

Userul @ondino primeste avertisment . Avertimentului il primeste pentru ca in ciuda atentionarii repetate continua sa citeze in mod inutil, ceea ce inseamna incalcarea cu intentie a Regulamentului de postare care prevede :

Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos:
[...]
2.6. Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar.
[...]
Prevederi finale
Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)
Avertisment @e4c5 gi-jane2 gi-jane2 Utilizatorul @e4c5 primeste avertisment pentru incalcarea punctului 2.2 din regulament care interzice atacul la persoana, folosirea de cuvinte amenintatoare, ... (vezi toată discuția)