avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod COR

buna ziua. am o persoana care este angajata in firma pe functia de bucatar, ea avand o diploma de la ajofm de la un curs sustinut de acestia de 3 luni. sefa mea nu mai vrea sa ii ia in considerare aceasta diploma si cu care a angajat-o contabila care a fost inainte, si vrea sa ii miscoreze salariul si functia ca ajutor de bucatar. Ajutor de bucatar nu are un cod COR, eu am gasit functia de lucrator in bucatarie 913203. ce pot face in situatia asta? ii schimb functia si salariul sau nu este corect?

Alte discuții în legătură

Cod cor lavinia_gmx lavinia_gmx Buna ziua, intr-un restaurant de tip fast food, o singura persoana se poate ocupa si de partea de bucatarie si de partea de caserie? daca da, sub ce cod cor? (vezi toată discuția)
Încadrare și promovare a personalului bugetar - administrator MCM1 MCM1 Bună dimineața, Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să ai diplomă de brutar/patiser/lucrător comercial? Ovidiu1206 Ovidiu1206 Bună ziua. Urmează să deschid o brutărie/patiserie/cafenea (CAEN 1071), unde o să lucrez eu, soția și mama soției. Soția în față la casă ca și ... (vezi toată discuția)