avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan CF, primaria zice ca e extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan CF, primaria zice ca e extravilan

Detin un teren care in CF apare ca si intravilan, am platit si impozit pe el ca si intravilan, cand s-a dus arhitectul sa ceara autorizatie de constructie primaria a spus ca nu se poate, ca la ei figureaza ca extravilan, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: crsmarius10 , utilizator 11:31, 9 Martie 2012
Cereţi un extras de C.F de informare de la OCPI şi cu el vă duceţi la primărie. Primăria este obligată să-şi actualizeze planurile după planurile OCPI.
am deja asa ceva, scrie clar intravilan, ce fac mai departe? ma duc cu acest document la primarie ?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
crsmarius10, utilizator
am fost azi la primarie, m-au pasat de la un birou la altul, la ei apare ca si extravilan, mi-au arata harti, etc, o sa ii dau in judecata ca altceva n-am ce face, am schita pe care apare ca intravilan, am cf pe care apare ca intravilan, la ei pe harti apare ca extravilan, nu ma gandeam sa nu se respecte drepturile in Romania in halul acesta.
Exista posibilitatea sa se fi "mutat" din intravilan in extravilan fara stirea dvs?
e posibil asa ceva? legal vorbind?

Alte discuții în legătură

Teren intravilan arabil alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii la urmatoarea problema: - urmeaza sa cumpar un teren care in acte este trecut ca fiind extravilan. Am facut ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - mutare teren din extravilan in intravilan Leordeanu Leordeanu Detin c.f. cu teren in extravilan. In urma actualizarii P.UG. -ULUI terenul rezulta in intravilan . Trebuie sa solicit eu la cadastru aceasta modificare in ... (vezi toată discuția)