avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme lista intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme lista intretinere

Avem o situatie noua , respectiv 0 persoane la intretinere , repartizat cheltuieli parti comune (corect) dar aceasta persoana lipsa are de fapt consumuri: apa,gaze,caldura! Este prezenta sau absenta fiindca consumul de apa calda (de ex)
este de 6 mc!!! Presupun un aranjament al acestor "vatafi" contemporani din pacate alesi de proprietarii blocului!X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:10, 16 Aprilie 2012
Daca a locuit 10 zile si a consumat apa si caldura este normal,nu trebuie trecut ca persoana prezenta daca a locuit mai putin de 15 zile.
Daca locuieste de exemplu 5 zile in apartament este normal sa consume apa calda si caldura. In acelasi timp nu poate fi trecuta la cheltuilei " dupa numarul de persoane".
Sau ce vreti sa intrebati pentru ca intrebarea dumneavoastra nu este foarte clara?
In situatia in care proprietarul apartamentului a informat oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari ca urmeaza sa nu domicilieze la respectiva adresa,daca nu exista dovezi indubitabile ca acesta sau alta persoana a locuit mai mult de 15 zile in apartament ,
urmeaza a fi calculate cotele de cheltuieli aferent 0 persoane
@Maria Bezsan
Este posibil sa fie trecut absent si deci cheltuieli curent electric, gaze si gunoi 0 (zero), chiar daca la apa are 6 mc, daca a locuit mai putin de 15 zile.
Ultima modificare: Duminică, 15 Aprilie 2012
elga50, moderator
am uitat sa adaug ca la noi se trec mla intretinere dupa 3 zile! Asa au hotarat in urma cu cativa ani! Aici e problema! Totusi in 3 zile nu consumi 6 mc apa calda!

Alte discuții în legătură

Nu locuiesc in apartament, nu intru in bloc, cat trebuie sa platesc? nelta0505 nelta0505 Buna ziua! Din noiembrie 2009, am depus la administratie o cerere prin care solicitam sa se tina cont, la calculul intretinerii, de faptul ca nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane la intretinere TroAndrei TroAndrei Buna ziua, Am si eu dilema, m.am mutat de 2 ani intr.un alt apartament dar apartamentul initial inca il am in grija. M.am scos de la intretinere deci am pus ... (vezi toată discuția)
Abuzurile presedintelui si administratorului de bloc denisee denisee Buna ziua. As dori sa fac o plangere pentru presedintele blocului si o plangere pentru administratorul blocului....as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez. ... (vezi toată discuția)